EYLÜL SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR.

Ağu

Sayın velilerimiz, 2021-2022 eğitim öğretim yılı için servis konusunda AGMA Tur ile anlaşılmıştı. Firmanın kendi isteğiyle çekilmesiyle yeni servis ile mutabakat sağlandı. Okul servis aracı kullanacak olan öğrencilerimiz için, aşağıda iletişim bilgisi bulunan servis numarasını ivedilikle  Cumartesi günü dahil mesai saatleri içinde arayarak  kayıt oluşturması gerekmektedir. Hepinize sağlıklı günler dileriz.

Anadolu Seyahat

Tel: 0 262 323 07 77-  0(262) 324 09 16

Tem

Ertuğrul gazi Anadolu Lisesi  Okul-Aile Birliği, öğrenci taşıma servis ihalesi yapacaktır. Şartname ve  diğer evraklar 6 Ağustos 2022 Cuma Günü mesai bitimine kadar evrakların okul idaresi/okul aile birliğine teslim edilecektir.

ERTUĞRUL GAZİ ANADOLU LİSESİ

Okul-Aile Birliği  İhale Komisyon Başkanlığı

Ağu

10. SINIFLAR HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ (21.06.2021 - 25.06.2021)

Şbt

2. dönem ortak sınav tarihleri ve kazanımları Akademik/Sınav Takvimi menüsü içerisinde yayınlanmıştır.