MESUT TEKİN - OKUL MÜDÜRÜ

MESUT TEKİN, 1 Haziran 1975’te Burdur ilinin Altınyayla ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu ve ortaokulu Altınyayla’da 1989’da tamamladı. Liseyi, Burdur’un bir başka ilçesi olan Gölhisar’da 1992 yılında başarıyla tamamladıktan sonra aynı yıl, Konya Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.

Öğretmenlik hayatına ilk olarak Kocaeli’nin Gebze ilçesine bağlı Mollafenari İlköğretim okulunda başladı. 2004 – 2008 yılları arasında Gebze Anibal Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak çalıştı.2008 – 2010 yılları arasında da Darıca Denizyıldızları Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2010 yılından 2011 Ekim ayına kadar da Gebze Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra Kocaeli Fen Lisesine müdür olarak atandı.9 yıl Kocaeli Fen Lisesinde müdürlük yaptıktan sonra 22 Haziran 2020 tarihinde Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi´ne Okul Müdürü olarak atandı. 12 Şubat 2021 tarihinden itibaren okulumuzda göreve başlamıştır. Yüksek Lisansını "Eğitim Yönetimi ve Denetimi" alanında yapan Mesut TEKİN, evli ve 2 çocuk babasıdır.