EGAL OPEN MÜNAZARA'24

Bu yıl, öğrencilerimizin bilgi ve düşünce dünyalarını bir araya getiren EGAL Open Münazara'24 etkinliğine ev sahipliği yapmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan bu muazzam etkinlik, öğrencilerimizin tartışma becerilerini geliştirmelerine, fikirlerini özgürce ifade etmelerine ve birbirleriyle etkileşimde bulunmalarına olanak tanıyacak.

EGAL Open Münazara'24, öğrencilerimizin çeşitli konularda kendi görüşlerini savunma ve dinleme yeteneklerini geliştirme fırsatı sunacak. Bu etkinlik, sadece akademik bir deneyim olmanın ötesinde, aynı zamanda öğrencilerimizin empati, saygı ve işbirliği konularındaki sosyal becerilerini de güçlendirecek.

EGAL Open Münazara'24, sadece bir yarışma değil, aynı zamanda topluluk ruhunu güçlendirmeyi, bilgi paylaşımını teşvik etmeyi ve öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine olanak tanımayı amaçlayan bir etkinliktir. Bu heyecan verici günlerde, öğrenci, öğretmen, veli ve tüm okul personeli olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağımıza inanıyoruz.

Detaylı bilgi ve program için @egalmunazara instagram hesabımızdan veya başvuru formunda yer alan iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Başvuru Linki

EGAL Münazara